Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2017 11:32 - Регресия
Автор: illuminate Категория: Други   
Прочетен: 7309 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ходих на втората регресия в живота си. Този път беше далеч по-успешна. Ходих при Петър Петров: http://regresia.weebly.com/

 

Мога да го препоръчам на всеки, който би искал да си направи регресия. Човекът е голям професионалист, атмосферата е много добра. Освен на миналите животи акцентира и на това как може човек да приложи научените уроци в сегашния живот. Тоест е нещо като регресия + консултация с психолог, което е доста ценно според мен. Досега не съм си позволявал да правя такава реклама, но съм твърде доволен от резултатите.

 

Ако досега не сте ходили, а искате да отидете, мога да ви дам няколко съвета.

 

Първо в живота ви трябва да има нещо, което да ви подсказва, че трябва да отидете. Например някакъв много ярък сън, който ви е оставил дълбоко впечатление, черта от характера ви, която не може да си обясните по логичен път и не е следствие от сегашния ви живот, родени сте в бедно семейство, а всъщност се чувствата като аристократ цял живот и живеете в противоречия, имате необясним талант от малък (не, не е от това, че имате невероятни гени).

 

Второ, когато отидете и вече дойде време да си спомняте миналите животи, не се притеснявайте ако нищо не става и виждате само черно. Аз така седях поне 5 минути, преди да успея да видя някаква много бегла картина, която дори си мислех, че си я въобразявам. Това е всичко, което ви трябва - тази картина. От там вече можете да почнете да разплитате цялата история. Ако трябва седете и 10 минути и мълчете, докато не се появи тази картина. Човекът няма да ви изгони.

 

Трето - не, не си фантазирате. Картините може да не са с абсолютна точност, може да не чувате звуци, може да не си спомняте как се казвате в предишните животи, но чувствата са толкова реални, все едно в момента ги изживявате.

 

Вътрешно всеки знае дали трябва да отида на регресия или не. Много хора са скептични и критикуват, но това са по-скоро хора, които или нямат нужда от регресия или не искат да видят миналото си, понеже е твърде мрачно или безмислено и нищо не биха видели. Ако вие сте стигнали до края на този post и се интересувате от темата, има голяма вероятност да имате нужда от регресия.




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kolevn38 - Не е вярно. това, което сега, в земния план, е наше съзнание, отвъд става нещо като наше подсъзнание.
26.02.2017 00:34
martosblack написа:
по простата причина,че душата умира,остава само ду4ът,който се приобщава към първоизточникът,а нса- личността вече ни няма.


А всъщност, това, което сега е наше подсъзнаие е истинското съзнание там, отвъд. Именно в него се пазят спомените за всички индивидуалности, които сме били през различните прераждания. Там се пазят всички спомени, мисли, намерения, действия, бездействия, опита, способностите, недостатъците, уменията, талантите - всичко. Всичко, което отделните индивидуалности на душата са развили по време на присъствието на земния план.Това именно прави регресията - връща ни към онези спомени, които пази подсъзнанието за предишни животи. Получава се когато регресиращият е много добър и регресирания е предразположен да бъде върнат назад, преди последното си раждане.
цитирай
2. karamelita - Ако и в предните животи съм била б...
26.02.2017 10:08
Ако и в предните животи съм била българка и съм живяла в България,като си представя робството и ужасните войни,кланета,беднотия,които са минали,достигам до извода,че сега съм си добре и не ми трябва да ровя в миналото и да търся таланти и престиж.Всеки иска да е някакъв интересен, ами имаш си живота сега - стани интересен,че в следващия живот ако правиш регресия да има нещо розово и красиво да си спомниш от предния...
цитирай
3. kunkata - Извън физическото тяло (може и да ...
12.03.2017 22:01
lightsaber123 написа:
Извън физическото тяло (може и да греша - но мисля, че паметта е функция на мозъка). За останалото съм съгласен с вас.


Moзъкът е една пихтия, макар и функционираща само на 10%. Защо ли?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: illuminate
Категория: Други
Прочетен: 56547
Постинги: 23
Коментари: 16
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031